HOME          PROFILE          PROGRAM          CONTACT
Rennen op heuvels, hangen aan een boom of tijgeren door het gras. Het programma is geschikt voor alle fitnessniveaus en uitdagend voor iedereen. Beginners en gevorderden trainen naast elkaar op hun eigen niveau.

Bootcamp lestijden en locatie
Donderdag avond, 19.30u Steenwijk
Woensdag avond, 20.00u Vledder
Donderdag avond, 20.00u Noordwolde

Prijzen
3 maanden, €85,-
6 maanden, €140,-
12 maanden, €272,-

Buiten trainen op je eigen niveau
Je traint buiten! Het programma is geschikt voor alle fitnessniveaus en uitdagend voor iedereen. Beginners en gevorderden trainen naast elkaar op hun eigen niveau.

Combinatie van cardio- en krachttraining
Bij een bootcamptraining wisselen cardio- en krachtelementen elkaar in hoog tempo af. Dit is een van de meest effectieve trainingstechnieken om af te vallen, je stressbeheersing te verbeteren, je kracht te laten toenemen en je uithoudingsvermogen te verbeteren. Je gaat je beter voelen en dat is ook goed voor je zelfvertrouwen.

Persoonlijke aandacht en groepsmotivatie
Omdat je in een relatief kleine groep traint, profiteer je van de voordelen van een personal training én van de motivatie en stimulans van een groep. Er is altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en instructies. De trainer gebruik alleen positieve stimulans!

Doorbreekt de sportschoolroutine
Met bootcamp doorbreek je de sportschoolroutine. Je bent lekker buiten en doet veel verschillende fitnessoefeningen inclusief cardiotraining, circuittraining, balans- en stabiliteitoefeningen, krachttraining, snelheidstraining met intervallen, groepsoefeningen, fitness games, etc.

Niet een lange loop maar interval training
Intervaltraining is een effectieve en efficiënte manier om vet te verbranden tijdens een bootcamp training. Hiermee wordt je uithoudingsvermogen verbetert en worden je spieren sterker. Enkele korte trainingen per week zijn effectiever dan een langere aaneengesloten training. Tijdens bootcamp maken we gebruik van interval principe en dat resulteert in een hoge trainingseffectiviteit.